Partners van AML

Ijssel technologie
IJssel is een industrieel dienstverlener die productie bedrijven helpt hun concurrentiepositie te verbeteren. IJssel heeft kennis en ervaring in industriële automatisering, werktuigbouwkunde, logistieke processen, productieprocessen, assemblage, ketenregisseur en system integrator, onderhoud en het continue verbeteren op basis van lean principes. Tevens kan IJssel als partner mee investeren in nieuwe ontwikkelingen.
Rubix group
RUBIX is een toonaangevende Multi-Specialist. Met een keur aan Up-Time Services en Competence Centers in diverse technische productgroepen ondernemen we met u mee, zodat u zich vooral kunt richten op uw eigen werk.

Het leveren van parts, spare-parts en industrial supplies aan B2B vormt de basis van ons bedrijf. Vanuit onze vestigingen (branches) in Nederland, België en Luxemburg ondersteunen wij u met technisch advies en een goede leverbetrouwbaarheid.

Industriële- en onderhoudsklanten uit alle sectoren vertrouwen naast hun vaste contactpersonen bij RUBIX op onze webshop, ons online verkoopkanaal met meer dan 400.000 MRO producten van vrijwel al onze kern-leveranciers.

KMWE precision BV
KMWE Precision BV is toeleverancier en partner voor de High Tech Machinebouw en Aerospace. KMWE is aanbieder van hoogwaardige, geautomatiseerd verspaande onderdelen en functioneel geteste mechatronische modules in de HMLVHC industrie.
TU eindhoven
TU Eindhoven is een aantrekkelijke en levendige hotspot in Brainport Regio Eindhoven waar studenten, onderzoekers, ondernemers en high-tech bedrijven elkaar ontmoeten en samenwerken. Stap in de wereld van morgen en neem deel aan de ontwikkeling van vernieuwde technologieën en toepassingen die oplossingen bieden voor grote maatschappelijke vraagstukken. De TU/e Campus is dé plek ‘Where innovation starts’.
erasmus universiteit rotterdam
Onderwijs en Onderzoek
brainport industries
Brainport Industries is een coöperatie van 1e, 2e en 3e lijns high tech toeleveranciers. Samen voeren zij projecten uit op het gebied van technologie, markt en mens om zo de innovatiekracht van haar meer dan 90 leden te versterken.

extended partners

FPC beyond packaging
FPC Beyond packaging is een groep gedreven specialisten met een visie. Uiteindelijk gaat het ons erom dat uw product zo efficiënt mogelijk en in perfecte staat op de bestemming aankomt. Daarvoor is niet alleen een functionele verpakking noodzakelijk, maar ook een goede keten. We pakken daarom elk probleem aan door met een “helicopterview” te kijken naar het complete verpakkings- en logistiek proces in uw supply chain.
Yaskawa
YASKAWA is een bedrijf van mensen die hun passie volgen: gestimuleerd door de visie op een slimmere toekomst met geavanceerde technologieën die kostbare tijd en energie besparen. En voor ons is elke dag een nieuwe kans om vooruitgang te boeken